VÄLKOMMEN IN TILL OSS PÅ BORST ANDERS HYRSERVICE

Vi arbetar med uthyrning av maskiner, försäljning av saker för både hemmafixare & proffs samt reparationer.

Centralt i Göteborg finns vi på Borst Anders där vi tillhandahåller uthyrning av byggutrustning. Vi har en järn och bygghandel med över 10 000 produkter för både proffs och privathushåll. 

Behöver du pålitlig och högkvalitativ byggutrustning för ditt nästa projekt? Då har du kommit rätt! Borst Anders Hyrservice erbjuder ett brett utbud av byggmaskiner och verktyg för både stora och små projekt. Vi är en partner när det gäller professionell uthyrning av byggutrustning i Stor Göteborg.

Varför Välja Oss?

Vi förstår vikten av att ha rätt utrustning för att slutföra dina byggprojekt effektivt och framgångsrikt. Hos oss kan du förvänta dig:

  1. Kvalitetsutrustning: Vi erbjuder bara toppmoderna och välunderhållna maskiner och verktyg från pålitliga tillverkare för att säkerställa att ditt projekt flyter smidigt.
  2. Expertis: Vårt team av erfarna tekniker och kundsupportspecialister finns alltid till hands för att ge dig råd och vägledning om vilken utrustning som passar bäst för dina behov.
  3. Kundservice: Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar när det gäller service. Vi är här för att göra din uthyrningsupplevelse så smidig och problemfri som möjligt.

Vårt Utbud av Utrustning

Oavsett om du behöver grävmaskiner, hissar, byggställningar, eller andra byggmaskiner och verktyg, har vi allt du behöver för att ta ditt projekt till nästa nivå. Vi har investerat i en mångsidig flotta av utrustning för att kunna möta alla dina krav och behov.

Kontakta Oss Idag

Så nästa gång du behöver uthyrning av byggutrustning, tveka inte att kontakta Borst Anders Hyrservice. Vi är din pålitliga partner för att leverera högkvalitativ utrustning och enastående service varje gång. Ring oss idag för att få reda på mer och boka din utrustning för ditt kommande projekt!


Vårt sortiment av uthyrningsmaskiner hittar du i rullgardinen till vänster på sidan!
Vill du ha rådgivning för ett arbete hemma eller för en viss typ av maskin kan du alltid prata med oss. Vi ger dig rätt maskin för jobbet och går igenom hur maskinen fungerar.

Ett fungerande koncept hos oss är servicen, många på Borst-Anders har varit här över tio år och har stött på massa spännande frågor genom åren, tveka inte att fråga oss!

Vi har vår butik som ständigt växer efter behov och efterfrågan. Om vi inte skulle ha just din produkt till hands i våran butik, kan vi alltid beställa in specifika tillbehör eller maskiner.

Välkommen in och ta en kopp nybryggt kaffe!